9 de desembre del 2016

ART i DECORACIO a LES VOSTRES CASES, barri de Gràcia, Barcelona

TROBO L'ART QUE T'AGRADA a casa la D, Barcelona

Regalar Art és per sempre


La D em va venir a veure al Market de la Masia de la Tartana de l'any passsat...quina il·lusió em va fer! Va venir amb els seus fills i van disfrutar molt perque hi ha coses realment xules. I aquest any: més i millor, segur!

La D és una enamorada de les flors, una enamorada i una entesa. Li passen les hores volant  al seu preciós jardí del barri de Gràcia, plantant, dissenyant raconets...no era difícil que li agradés un quadre de Carmen Giménez Tovar, un quadre de flors, és clar.

Va ser un regal, un regal que es va fer ella mateixa, ( ai! que xulos són aquests regals..).però també va ser un regal per a tota la família perque va penjar el quadre en un lloc molt viscut de casa seva, en un espai que, amb el petit quadre de Carmen Giménez Tovar, té un protagonisme especial.







alt="trobolartquetagrada-art-i-decoracio-a-les-vostres-cases"

Una quadre de  flors de Carmen Giménez Tovar  transforma una columna enmig d'una sala



Aquestes obres d'art petites són ideals com a complements de decoració. En aquest cas, una columna es converteix en un espai important i centre de les mirades, es transforma només amb aquest quadre i la decoració de tot l'espai guanya:  sense estridencies, amb elegància..
Decoració amb Art.





L'ART DE CARMEN GIMENEZ TOVAR

L'ART DE CARME COLLDECARRERA

L'ART DE JOAN POCH

Art a Terrassa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

vols fer un comentari? Endavant: